Твојот телефон е дизајниран за да те надмудри

Дали понекогаш ти се чини дека мобилниот ти го бара вниманието со секое зуење, со секој лајк и со секое бесконечно скролање? Е, па, не си сам. Секоја функција на твојот мобилен е оптимизирана од страна на инженери, дизајнери и психолози, за да се навлечеш и да сакаш уште повеќе.

banner with ux symbols