Aktivitet: Praktike?

Aktiviteti i të menduarit për varësinë në rritje të shoqërisë nga teknologjitë.

banner

Objektivat e mësimit

  1. Përcaktoni rolin e smartfonit tuaj në jetën tuaj të përditshme.
  2. Kuptoni se sa e ndërthurur është jeta jonë me teknologjinë.

Shikoni kartën e aktivitetit

Shihni posterin çift Jashtë kontrollit.

A punoni në fushën e arsimit? Dëshironi t'i përdorni këto aktivitete në një mësim apo punëtori? Në faqen tonë të materialeve shtesë mësimore do të gjeni mësime dhe mini-punëtori të bazuara në aktivitetet What the Future Wants.