Активност: Практично?

Мисловна активност за растечката зависнот на општеството од технологи

banner

Цели на учење

  1. Определи ја улогата на твојот смартфон во твоето секојдневие
  2. Согледај колку нашите животи се испреплетени со технологијата

Преглед на картичката за активност

Види го постерот-парник Испуштено од рака.

Дали работите во сферата на образованието? Би сакале да ги користите овие активности во рамките на лекција или работилница? На нашата страница со дополнителни материјали за учење ќе најдете упатства и мали работилници што се базираат на активностите на What the Future Wants.