Aktivitet: Përshëndetje, miq

Përshëndetje, shok! Përshëndetje, shoqe! është një aktivitet i shkurtër vizatimi që inkurajon vizitorët të mendojnë për marrëdhënien e tyre me teknologjitë.

banners

Objektivat e mësimit

  1. Përcaktoni ndjenjat pozitive dhe negative që shkakton tek ju përdorimi i teknologjive digjitale.
  2. Përshkruani se si teknologjitë ndikojnë në ndjenjat dhe sjelljen tuaj.

Shikoni kartën e aktivitetit

Shihni posterin çift Telefoni juaj është krijuar për t’ju mposhtur.

A punoni në fushën e arsimit? Dëshironi t'i përdorni këto aktivitete në një mësim apo punëtori? Në faqen tonë të materialeve shtesë mësimore do të gjeni mësime dhe mini-punëtori të bazuara në aktivitetet What the Future Wants.